Kdo smo in zakaj želite k nam?

Smo turistična družina: tako se poimenujemo sami, saj se z oddajanjem sob in apartmajev turistom ukvarjamo že od leta 1968.

VILA ALPA je bila zgrajena leta 2011 izključno za oddajanje v turizmu. Arhitekturna zasnova je narejena na podlagi raziskave leta 2006, v kakšni nastanitvi bi želeli turisti preživeti svoj dopust. Zato ima vsak aprtma  svoj vhod in svojo teraso in na strehi skupno teraso z dvema masažnima bazenoma.

Prelepa vila ob sanjski plaži

Vila Alpa se nahaja 300 m od plaže in 1 km od starega mestnega jedra Umaga. Do sanjske peščene plaže pridete skozi prelep gozdiček. V neposredni bližini se nahaja tudi Stella Maris.

 

 

 

 

 

Kaj ponujamo?

Udobna ležišča

null

Vrt

Izjemna lokacija

null

Družinske sobe

Brezplačen Wi-Fi

null

Brezplačno parkiranje

null

Jacuzzi

null

Strešna terasa

GALERIJA SLIK

Preberite ocene naših gostov

 • Super mesto za uživanje v trenutkih v Umagu. Prijetno zelo prijeten gostitelj, apartma je bil lep in prijeten. Udobna postelja in uporabna kuhinja z aparati. Na vrhu stavbe sta dva jacuzzija s čudovitim razgledom,ki ju je mogoče uporabljati od 8.00 do 22.00 zvečer. Vse je zelo blizu, zato je apartma v popolnem območju. Vsekakor priporočam, da uživate nekaj dni v Umagu.

  Kristian

 • Fantastičen kraj za mlade in stare, blizu morja in nedaleč od centra. Storitve za odrasle in otroke (trampolin, vrt in igrišče).

  Andrea

 • Vila je le 5 minut hoje od velike otroške peščene plaže.Domačini so več kot prijazni, zelo ustrežljivi in prijetni – za otroke je na vrtu trampolin, posteljnina pa diši čudovito sveže. Vse v celoti: jasno priporočilo!

  Vanessa

 • Stanovanje je čisto in dobro opremljeno. Parkirna mesta so na voljo brezplačno. Lastnik je zelo prijeten. Takoj se počutite zelo dobrodošli in udobno.

  Mirza